• Arrival
    27 Nov. 20015
  • Departure
    27 Nov. 20015
  • Persons
    02 Persons
Book Now
 

Balthazar-Special 

on wednesdays from 6:30 PM
Menu

Carabinero
rhubarb / ginger ice cream / roasted sesame
***
Monkfish
fennel / tomato / capers
***
Challans Duck
kohlrabi / green asparagus / orange
 ***
Cherry
chocolate / clary / caramel
 
59,00 € per person
 
Please call for reservation: +49 (0) 4502-86250
or klick here

Candle Light Dinner

SONNTAG, 20.08.2017, AB 17:30 UHR
Menü

Gurke mit Limette
und Crème Fraîche
***
Sorbet
von grünem Apfel
***
Kalb
mit Erbsen, Speck und Kartoffeln
***
Assam-Crème
mit Mandarine und Nuss
35,00 € pro Person
 
Reservierungen unter 04502-86250
oder hier

Fondue at our wine bar

Fridays from 06.30 p.m.

Veal Stock with mediterranean flavors
to beef, corn-chicken and pork fillets

Supplements:

mozzarella, chickpea salad
beetroot-salad, mixed salad,
potatoes and bread from wood-bakery


Dips:
aioli, BBQ-sauce, avocado-Dip

19,50 € per person

Extras:

salmon fillet 100 gr. – 4,50 €
shrimps 4 St. – 4,50 €

 
sides to order: 2,50 € each