• Arrival
    27 Nov. 20015
  • Departure
    27 Nov. 20015
  • Persons
    02 Persons
Book Now
 

Balthazar-Special 

immer mittwochs ab 18:30 Uhr
Menü

Carabinero
Rhabarber / Ingwereis / gerösteter Sesam
***
Seeteufel
Fenchel / Tomate / Kapern
***
US-Beef
Olivenerde / Honig / Schwarzwurzel
 ***
Mandarine
Joghurt / Süßholz / Macadamia
 
59,00 € pro Person
 
Reservierungen unter 04502-86250
oder hier

Candle Light Dinner

SONNTAG, 25.06.2017, AB 17:30 UHR
Menü

Tartar von Wurzelgemüse
und Petersilie
***
Erdbeer-Rhabarber-Sorbet
***
Rotbarsch
mit Süßkartoffel und Bohnen
 ***
Tonkabohnenmousse
mit Orange
35,00 € pro Person
 
Reservierungen unter 04502-86250
oder hier

Fondue at our wine bar

Fridays from 06.30 p.m.

Veal Stock with mediterranean flavors
to beef, corn-chicken and pork fillets

Supplements:

mozzarella, chickpea salad
beetroot-salad, mixed salad,
potatoes and bread from wood-bakery


Dips:
aioli, BBQ-sauce, avocado-Dip

19,50 € per person

Extras:

salmon fillet 100 gr. – 4,50 €
shrimps 4 St. – 4,50 €

 
sides to order: 2,50 € each